Camerabeveiliging Eindhoven

Toe aan camerabeveiliging in Eindhoven?

Camerabeveiliging EindhovenCamerabeveiliging in Eindhoven is een zeer goede en effectieve manier om de veiligheid van uw woning en/of pand te waarborgen. Middels camerabeveiliging kunt u eenvoudig het overzicht bewaren en inbraak voorkomen. Tevens kunt u door middel van camerabeveiliging achterhalen wat er is gebeurd, op momenten dat u zelf niet aanwezig was.

Mogelijkheden bij Wolthuis Beveiliging

Wolthuis Beveiliging voorziet u graag van camerabeveiliging in Eindhoven en omstreken. Met verschillende alarmsystemen hebben wij al jarenlang ervaring en dat geldt ook voor camerabeveiliging. Wolthuis Beveiliging biedt u meerdere mogelijkheden. U kunt namelijk niet alleen camerabeveiliging in Eindhoven kopen bij Wolthuis Beveiliging, wij monteren en onderhouden dit ook graag voor u. Zodoende voorzien wij u graag van een passende totaalservice die naadloos aansluit op uw situatie. Of het nu gaat om het veiligstellen van uw woning of uw bedrijfspand. Is uw camerabeveiliging onderdeel van een alarminstallatie in Eindhoven? Bekijk dan ook eens met welke onderdelen Wolthuis Beveiliging de alarmsystemen kan uitbreiden:

  • Bewegingsmelders
  • Rookmelders
  • Raam- en deurcontacten
  • Sirenes
  • Zwaailampen
  • IR Terrein sensoren
  • IP modules

Sensoren zijn op elk gewenste plek te installeren, zoals ramen en deuren in het gehele pand.

Maak een afspraak

Bent u ook benieuwd naar het effect van camerabeveiliging in Eindhoven of een ander alarmsysteem? Maak dan eens een afspraak, zodat wij met u de huidige situatie kunnen bespreken en u kunnen adviseren over de beste apparaten. Deze komen wij uiteraard ook graag installeren. Neem contact op via +31 (0)412 – 795 222 of stuur eens een mail naar info@wboss.nl.

   Contact