Alarminstallatie Eindhoven

Zoekt u een alarminstallatie voor Eindhoven?

Alarminstallatie EindhovenU wilt uiteraard dat uw woning en/of bedrijfspand goed in de gaten gehouden wordt, wanneer u zelf niet aanwezig bent. Dan is een alarminstallatie in Eindhoven een prima idee! De laatste jaren wordt er veel geïnvesteerd in beveiliging, waardoor de alarminstallaties in Eindhoven steeds beter worden. Een alarm heeft meerdere functies en zodoende heeft u per model ook meerdere opties.

Kies voor Wolthuis Beveiliging

Zoekt u een goede alarminstallatie in Eindhoven? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Wolthuis Beveiliging! Wij verzorgen naast de verkoop van een breed aanbod aan alarminstallaties ook de montage hiervan en het onderhoud. Behalve een goede kwaliteit alarminstallatie in Eindhoven, vinden wij het monteren op correcte wijze en regelmatig onderhouden van uw apparaat net zo belangrijk. Op deze manier weet u zeker dat uw veiligheid gewaarborgd blijft en u een lange tijd plezier zult hebben van het alarm. Een alarminstallatie in Eindhoven kunt u onder andere laten uitrusten met de volgende functies:

  • Bewegingsmelders
  • Rookmelders
  • Raam- en deurcontacten
  • Sirenes
  • Zwaailampen
  • IR Terrein sensoren

Op maat advies

Wilt u ook een goed alarm in Eindhoven? Neem dan eens contact op met Wolthuis Beveiliging. Wij voorzien u graag van een advies dat voor u op maat gemaakt wordt. Niet elke woning is hetzelfde, waardoor verschillende alarminstallaties voor verschillende situaties zijn aan te raden. Wij bespreken uw huidige en gewenste situatie en laten u dan graag zien welke alarminstallatie in Eindhoven voor u het beste zal werken. Uiteraard voeren wij de montage dan ook direct uit. Bel Wolthuis Beveiliging via  +31 (0)412 – 795 222 of laat eens een bericht achter via het contactformulier op de website.

   Contact