Alarm Eindhoven

Een nieuw alarm in Eindhoven

Alarm Eindhoven

Wilt u graag een nieuw alarm in Eindhoven? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Wolthuis Beveiliging! Wij verzorgen al jaren de beste alarminstallaties in Eindhoven. Zo hebben wij niet alleen veel ervaring binnen verschillende situaties, maar ook de juiste kennis om u te voorzien van het alarm dat de beste uitkomst voor uw situatie. Wolthuis Beveiliging verzorgt de verkoop, montage en het onderhoud van uw nieuwe alarm in Eindhoven.

Top kwaliteit alarminstallaties

Uiteraard moet een alarm in Eindhoven en omstreken voldoen aan verschillende kwaliteitseisen, het gaat immers om de veiligheid van u en uw pand. Een alarm kan daarom uitgerust worden met de volgende onderdelen:

  • Bewegingsmelders
  • Rookmelders
  • Raam- en deurcontacten
  • Sirenes
  • Zwaailampen
  • IR Terrein sensoren

Het alarm is tevens uit te breiden met een IP module, waardoor u middels een smartphone applicatie uw systeem kunt aanpassen. Denk hierbij aan in- en uitschakelen op afstand bijvoorbeeld. Wij leveren en installeren zowel draadloze als bedrade systemen, deze zijn elk EN 50131 Klasse II gecertificeerd.

Neem eens contact op

Een alarm in Eindhoven geeft u niet alleen direct een veiliger gevoel, maar is ook bewezen effectief. Zo kan het alarm verschillende functies hebben die ongewenste bezoekers onmiddellijk afschrikken. Sensoren kunnen geplaatst worden op elke gewenste plek; ramen, deuren, binnen en buiten het pand. Tevens kan Wolthuis Beveiliging u voorzien van camerabeveiliging in Eindhoven. Gaarne regelen wij niet alleen het juiste product voor u, maar ook de montage en het onderhoud van uw apparaat. Neem eens contact op voor een advies op maat of een afspraak! Bel naar +31 (0)412 – 795 222 of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.

   Contact